Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample

Wat zijn dat voor icoontjes?

  • Geplaatst op
  • Door Chrisje
  • 0
Wat zijn dat voor icoontjes?

Die mooie icoontjes hebben een functie en zijn een handige manier om in één oogopslag te zien waar het product aan voldoet....

Ik hou van lijstjes, van overzicht en ben erg visueel ingesteld. Ik wilde de nieuwe website niet alleen aan zoveel mogelijk van jullie wensen laten voldoen, ik wilde het ook gemakkelijk maken om als consument in één oogopslag gemakkelijk te kunnen zien waar een product aan voldoet of misschien moet ik zeggen wat er wel of niet in een product zit.

Ja dat is wel leuk bedacht hoor ik je denken....., maar als je de betekenis van de icoontjes niet kent dan zijn we nog geen stap verder.
Dat klopt helemaal! Om die reden zal ik elk icoontje afzonderlijk behandelen in een blogpost. Ik geef daarbij de uitleg van het icoontje, en wat achtergrond informatie.
Al zullen een aantal icoontjes wel duidelijk genoeg zijn.

De hand, (Handmade) Planten takje (vegan) en het konijn (dierproefvrij) zijn uiteraard ook bij elk product te vinden. Maar die behoeven geen verdere uitleg en lijkt ons erg vanzelfsprekend.

Nee, we zijn nog niet 100% vegan maar werken hier wel in snel tempo naartoe.
Ondanks de heilzame werking word er geen gebruik meer gemaakt van dierlijke melk(poeders), ook honing en bijenpollen worden niet gebruikt, de enige 2 dierlijke ingrediënten die we momenteel nog in kleine percentages in een handjevol producten gebruiken zijn zijde proteïne en biologisch bijenwas.

ByChrisje werkt niet met amandel olie, wij hebben besloten dit niet te gebruiken omdat er toch een aanzienlijke groep mensen is die een noten allergie hebben en dus geen producten kunnen gebruiken op basis van of met toevoeging van amandel olie. Om ook die mensen van onze producten te kunnen laten genieten, hebben we besloten amandel olie volledig te vermijden in plaats daarvan werken wij met druivenpit olie en abrikozenpit olie.

In een volgende post zal ik 1 of 2 icoontjes gaan behandelen. Om het op die manier zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Liefs Chrisje

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »