Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample

Welkom op mijn blog

  • Geplaatst op
  • Door Chrisje
  • 0
Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog, hier zal ik uiteenlopende onderwerpen bespreken mbt producten, ingrediënten maar ook tips en handige trucjes met jullie delen.

Welkom op mijn blog, waar je vanaf nu maandelijks informatie kunt vinden over uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat over een specifiek product die ik extra uitlicht, of juist een specifiek ingrediënt onder de loep neem. Want laten we even eerlijk zijn, de helft van de namen op een etiket kun je maar moeilijk uitspreken laat staan dat je ook weet waar het voor dient of wat het nu precies doet voor de huid. Je hoort tegenwoordig zoveel kreten en termen, wat is hier van waar en wat is niets meer als een mooie marketing strategie met als enige doel ons te laten bewegen richting de kassa met een mandje vol producten waarvan je bij thuiskomst of het moment dat je het thuis ontvangt niet eens meer weet waarom je het nu precies gekocht hebt.... Bin there done that en meer dan me lief is!

Ik was het type dat als tiener naar de parfumerie ging voor een goed reinigingsproduct voor mijn gezicht en vervolgens de winkel uitliep met tig extra kadootjes.. Kadootjes hoor ik je denken...... feitelijk gezien had ik daar natuurlijk zelf dik voor betaald en staan ze in schril contrast tot het bedrag dat ik zojuist had achtergelaten omdat ik niet alleen een reinigingsproduct had gekocht voor mijn gezicht maar meteen de hele lijn aan gezichtsproducten had laten aansmeren. Want dit was niet alleen veel beter, je kreeg er deze week/maand ook nog tal van leuke extraatjes bij. Wij vrouwen zijn hier gevoelig voor, óók als je pas 15 jaar bent en je enige missie is om van je jeugdpuistjes af te komen en verder niet op te vallen.

Naast info mbt producten en ingrediënten  zal ik ook handige tips en trucjes delen en met enige regelmaat een beetje afwijken van dit alles en jullie een kijkje geven achter de schermen.

Liefs Chrisje

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »