Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample

Disclaimer & Copyright

DISCLAIMER

De website wordt met veel aandacht en constante zorg bijgehouden maar het is mogelijk dat de informatie die op www.bychrisje.com wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.bychrisje.com

COPYRIGHT ©

Op de samenstelling van alle producten en product foto’s van ByChrisje heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via de website en/of social media op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden, eerder verleende toestemming kan op ieder moment ingetrokken worden.

PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Doordat de beschikbaarheid van grondstoffen en prijzen kunnen fluctueren, kan het voorkomen dat sommige producten niet meer verkrijgbaar / zichtbaar zijn in de webshop of dat prijzen van producten worden aangepast. In het geval van tijdelijke schaarste is het OP=OP tot er weer nieuwe voorraad beschikbaar is en de productie hervat kan worden.

Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom, en kunnen worden gestuurd naar [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »