Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample

Betaalmethoden

Voor onze betalingen werken wij samen met Mollie, een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland en kun je kiezen uit de volgende betalingsmethoden.

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van ByChrisje.

PayPal
Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. Je gegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal.

Bancontact
Voor de Belgische consumenten is het mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Op de betaalpagina selecteer je Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kun je je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in een vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kan vervolgens de betaling voltooid worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »