Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample

Algemene voorwaarden

 Algemene Voorwaarden

    Door uw bestelling te bevestigen op deze website, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden, zoals hier beschreven

    Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Solenn Soap Supplies BV/ByChrisje, gevestigd te Geldrop en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 75789876

 1. Algemeen

    1.1 Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

    1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 1. Prijzen

    Alle prijzen zijn in euro''s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 1. Verzendkosten

    3.1 Voor verzending van de artikelen brengt ByChrisje portokosten in rekening.

    3.2 De hoogte van de portokosten staan vermeld op de Verzend en Retourneer pagina.

    3.3 Afhankelijk van het volume verzenden wij uw bestelling in een envelop of pakket. Mocht de bestelling vallen onder brievenbus post dan wordt door ByChrisje contact met u opgenomen en de passende verzendkosten met u overlegd. Buiten Nederland gelden andere tarieven. Deze staan vermeld onder verzendkosten.

    3.4 Vanaf een bepaalde ordergrootte vervallen de verzendkosten of worden deze verlaagd. Bij bezorging binnen Nederland is vanaf een ordergrootte van 85 euro verzending gratis tot 30 kilogram.

    3.5 Uiteraard komen de verzendkosten te vervallen indien U de bestelling wenst af te halen. Afhalen van uw bestelling kan enkel nadat U hiervoor een afspraak heeft gemaakt met ByChrisje.

 1. Betaling

    4.1 Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

    4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen:

    4.3 middels een overschrijving via bank- of girorekening. De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveert ByChrisje de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan worden de artikelen weer vrijgegeven voor de verkoop.

    4.5 ByChrisje verzendt een bevestiging per e-mail als uw bestelling is verzonden.

 1. Levering

    5.1 Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij de PostNL.

    5.3 Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.

    5.4 PostNL bezorgt in de regel de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is.

    5.5 Alle artikelen zijn normaliter uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht.

    5.6 ByChrisje is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL. Echter zal, mits de bestelling als pakketpost verstuurd is, en er aangetoond kan worden middels een onderzoek van PostNL dat het pakket nooit is afgeleverd, ByChrisje de zoekgeraakte zending vervangen.

 1. Retourneren

    6.1 ByChrisje gaat ervan uit dat alles in onbeschadigde staat word verpakt en aan u word verzonden. Mocht er toch iets mis zijn gegaan met de bestelling dan kunt u contact met ons opnemen.

    6.2 Retourneren is alleen mogelijk indien u hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan ByChrisje mits in de originele verpakking en onbeschadigd.

    6.3 Na ontvangst van de retourzending zal ByChrisje uw betaling (exclusief verzendkosten) zsm terugstorten op uw bankrekening.

    6.4 Als het artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen. Ruilen vindt plaats op eigen verzoek en portokosten zijn voor eigen rekening.

    6.5 Er wordt niet teruggenomen of geruild indien:

    - De verpakking of het product is beschadigd of gebruikt.

    6.6 Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal ByChrisje zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.

 1. Aansprakelijkheid

    7.1 Alle producten die in het assortiment van ByChrisje zijn opgenomen voldoen aan de eisen waaraan cosmetische artikelen moeten voldoen. ByChrisje kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van een allergische reactie, en/of verkeerd gebruik van de door ByChrisje verkochte producten. Alle door ByChrisje aangeboden artikelen zijn zo volledig als redelijkerwijs mogelijk is beschreven, inclusief de gebruiksaanwijzing en een volledige ingrediënten lijst.

    7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. ByChrisje kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. ByChrisje is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

    7-3 ByChrisje is niet verantwoordelijk voor typ-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door ByChrisje zo spoedig mogelijk worden aangepast.

    7.4 ByChrisje kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

 1. Overmacht

    Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft ByChrisje in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat ByChrisje verplicht is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

 1. Privacy

    Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door ByChrisje gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

 1. Vragen / klachten

    ByChrisje streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van, ByChrisje dan wordt daar graag telefonisch of per e-mail van op de hoogte gebracht.

 1. Copyright

    Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van ByChrisje.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »