Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample

GIVEAWAY

WINACTIE 

2020 zit er op, een jaar om met gemixte gevoelens op terug te blikken. Afgelopen jaar is jullie geduld meer als eens op de proef gesteld toen leveringen grondstoffen uitbleven of lange vertragingen hadden. Ondanks al deze extra vertragingen wisten jullie de webshop goed te vinden en was jullie begrip een verademing.  Maar we zijn erg dankbaar voor al jullie bestellingen, begrip en van tijd tot tijd een welkome hart onder de riem. Want aan het eind van de dag is er zonder jullie geen ByChrisje.

2021 zijn we gestart waar we in 2020 zijn geëindigd…. En Covid-19 zorgt nog altijd voor veel stress en belemmeringen.
Wat is een mooier moment als valentijn om mijn dankbaarheid en liefde met jullie te delen met een super gave winactie, maar wat gaan we verloten?

1 jaar abonnement “Love in a Box”

Wat houd het in?

 • Wanneer jij de winnaar bent, ontvang je elke maand een “Love in a Box” Deze box bevat meerdere producten uit ons assortiment al dan niet in sample formaat. De box heeft altijd een waarde van 25 euro incl. verzenden.
  In totaal win je dus 300 euro aan producten.

Een dergelijke prijs hebben wij nog nooit eerder weggegeven. Maar met een jaar als deze kan iedereen wel een leuk extraatje gebruiken.

Wat moet je hiervoor doen?
Stuur een mail naar [email protected] met de volgende informatie. ZONDER mail speel je NIET mee!

 • Volg ByChrisje op Instagram en/of Facebook – Vermeld jouw accountnaam in de mail, volg je beide dan heb je recht op 2 winkansen
 • Heb je eerder een bestelling geplaatst? – Vermeld je laatste ordernummer in de mail
 • Ben je member – Vermeld dit in de mail (je bent member als je een member card hebt aangeschaft en je dus standaard 10% korting krijgt op al je bestellingen)
 • Ben je lid van onze facebookgroep “welovebychrisje” – vermeld dit dan in de mail incl. naam (als deze afwijkt)
 • Like & Deel ons bericht op instagram en/of facebook – doe je dit op beide heb je wederom een dubbele winkans.
 • Tag zoveel mogelijk vrienden onder ons facebook en/of instagram bericht, die je deze geweldige prijs gunt. – Elke tag is een extra winkans, met een maximum van 10!
 • Schrijf je  in voor onze nieuwsbrief via deze link https://mailchi.mp/783fff8a5389/bychrisje – maximaal 2 nieuwsbrieven per maand.
 • Heb je alle bovenstaande punten afgevinkt, dan krijg je er van ons 3 extra winkansen bij.

In totaal kun je dus maximaal 21 losse winkansen verdienen! 
 
Succes!
Liefs Chrisje

Wat staat er dus precies in de mail:
Ik wil mee doen met de “Love in a Box” winactie 
VOOR/ACHTERNAAM en EMAIL:  [ jouw voor + achternaam en e-mail adres waarop we jou kunnen bereiken mocht je de winnaar zijn]

INSTAGRAM: @[accountnaam]
FACEBOOK: @[accountnaam]
ORDERNUMMER (of laatste ordernummer): [laatste orderfactuur nummer]

Ik ben member: Ja/Nee
Ik ben lid van de facebookgroep “welovebychrisje”: Ja/Nee


Deze winactie loopt t/m 1 maart 00:00 uur (alle mailtjes die hierna binnen komen doen niet meer mee) 
Op 14 maart zal ik in de loop van de dag de winnaar via de nieuwsbrief en via de website en social media kanalen bekendmaken door de voor en achternaam te delen van de winnaar. Je wordt NOOIT benaderd via de social media kanalen dat je gewonnen hebt. De winnaar mag mij vervolgens mailen om de prijs in ontvangst te nemen.

 

* ontvangen gegevens zullen NIET gebruikt worden voor commerciële doeleinden, enkel voor het soepel laten verlopen van deze winactie. Aan het einde van de winactie zullen alle gegevens VERWIJDERD worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »