Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample
Aloe & Hyaluron Facial Cream

Aloe & Hyaluron Facial Cream

€25,00
FC-AH50
Op voorraad

Productomschrijving

Aloe & Hyaluron Facial Cream

Eindelijk kunnen we de nieuwe gezichtscrème aan jullie presenteren. We hebben ervoor gekozen om een gezicht crème te maken die voor alle huidtypen geschikt is. Vanaf nu hoef je dus niet meer te twijfelen of je af te vragen of deze dag crème ook voor jou geschikt is. Hierop kunnen we volmondig JA zeggen.
Wat maakt het dan dat deze gezichtcrème geschikt is voor alle huidtypen en anders dan de 2 varianten die we hiervoor hadden?
Wij sommen het graag voor je op en denken het nog duidelijker te maken door ook de verschillende “actieve” ster-ingrediënten te benoemen en wat deze ingrediënten voor jouw huid doen.

Aloë vera: Vocht inbrengend, huid herstellend, bescherming van beschadigde en geïrriteerde huid en kalmerend bij zonnebrand.
Hyaluronzuur: Is kampioen hydrateren doordat het vocht aantrekt, heeft anti-aging eigenschappen. Het vermindert de symptomen van een droge en/of uitgedroogde huid met fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er gladder, jonger en voller uitziet.
Panthenol: Hydraterende werking, zorgt ervoor dat de huid elastischer wordt waardoor de huid er gladder uit ziet en de oppervlakkige tekenen van veroudering minder zichtbaar zijn.
Allantoïne: Kalmerend, hydratrend en verzachtend. Beschermt tegen uitdrogen van de huid. Werkt ex foliërend, waardoor dode huidcellen gemakkelijk loslaten wat resulteert in een frisse uitstraling.
Urea: Bevordert de opname van water door de huid.
Hydrolaat mix: Deze mix is samengesteld om de huid te hydrateren, de huid elasticiteit te bevorderen en een frisse uitstraling te geven.
Argan Olie: Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is zeer hydraterend, is rijk aan onder andere squaleen, dat het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.
Jojoba Olie: Is een natuurlijke antioxidant en zit boordevol vitamine E en gezonde vetzuren. Heeft een ontstekingsremmende werking.
Sodium Lactate: Beschermd de natuurlijke zuurbarrière van de huid waardoor de groei van micro organismen wordt geremd.
Glycerine: Is in staat vocht in de huid vast te houden en aan te trekken. Het kan gemakkelijk door de huid opgenomen worden waar het zich bindt aan water moleculen waardoor de huid minder vocht verliest.

De gezichtscrème heeft geen extra toegevoegde etherische oliën waardoor er een minimale geur aan zit.
Dit alles zorgt ervoor dat het een allround gezichtscrème is voor alle huidtypen en de basis van je huidverzorgings-routine. Overdag gebruik je de crème als basis al dan niet onder je foundation. In de avond tover je de crème om tot een extra voedende nachtcrème door enkele druppeltjes toe te voegen van je favoriete olie, denk hierbij aan Sea Buckthorn olie voor een acne gevoelige huid, Plum Kernel olie voor de rijpere huid, hennepzaad olie etc.

De gezichtscrème zal verkrijgbaar zijn in 2 formaten.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »