Gratis verzenden bij € 100
Duurzaam
Veilig betalen
Gratis sample

Productomschrijving

AFRICAN BLACK SOAP - 100% natuurlijk

Onze African black soap komt uit Ghana waar deze nog altijd op traditionele wijze gemaakt word. Het is een arbeidsintensief werkje waarbij sheaboter, kokosolie en palmolie in een grote pan op open vuur gekookt word, om deze boters en oliën te kunnen verzepen voegen ze de as van cacao peulen toe. Dit maakt het grote verscheel met commerciële westerse zeep waar gebruikt gemaakt wordt van natriumhydroxide om boters en oliën te verzepen.
African Black Soap bevat van nature een hoog gehalte aan glycerine, dit zorgt ervoor dat het vocht uit de lucht haalt, de zeep kan dus zachter worden als deze niet afgesloten en langdurig in een vochtige ruimte ligt.
Je kunt de zeep voor alles gebruiken het wassen van je handen, lichaam, gezicht en zelfs voor je haren!
African black soap is bijzonder geschikt bij huiduitslag, acne zowel in het gezicht als op het lichaam, bij een extreem gevoelige en/of eczeem huid maar ook bij irritaties van de hoofdhuid en/of jeuk.
Doordat de zeep van nature vrij zacht is kun je er gewoon een klein stukje afknijpen om vervolgens de huid mee te wassen.
Als je de zeep graag wilt gebruiken voor je haar en hoofdhuid dan heb je twee opties. Gebruik het als een shampoobar of los een stukje zeep op in een (applicatie) flesje met heet water. Nu kun je het mengsel gemakkelijk aanbrengen op de hoofdhuid en dit in masseren. Laat het nog even een paar minuten zitten en spoel het vervolgens grondig uit.
Zo zie je maar dat een lelijk eendje een krachtige werking kan hebben      
     
    </div>
   </div>
   
            <h3>Beoordelen <small>(0)</small></h3> 
   <div class=
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »