Over Ons

Wie is ByChrisje

ByChrisje is een bedrijf met pure passie voor eerlijke, duurzame handgemaakte bad en huidverzorgingsproducten. De hoogwaardige grondstoffen van onze producten worden rechtstreeks bij de bron ingekocht en in eigen atelier gerealiseerd. Door zoveel mogelijk E-nummers en andere overbodige toevoegingen weg te laten, zijn onze producten gemaakt op 100% natuurlijke basis. Daarmee worden eventuele allergische reacties vermindert, is het duurzaam en sparen we het milieu.

In onze producten zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd waardoor de houdbaarheid iets korter kan zijn dan de producten die elders in de winkels worden aangeboden. Voor de meeste producten staat na opening van de verpakking een houdbaarheid van 6 maanden genoteerd, ondanks de meeste producten toch minimaal 12 maanden houdbaar zijn. Gezien het formaat van de verpakkingen en het plezier dat U aan deze producten zult beleven is dit eigenlijk overbodige informatie. Wij vertrouwen er namelijk op dat voor het verstrijken van dit termijn U allang een paar keer bij ons terug bent geweest. Zorg wel dat U de verpakking na gebruik altijd afsluit en niet in de volle zon bewaart.

Zoals we reeds eerder hebben vermeld worden onze producten in kleine oplages en in ons eigen atelier vervaardigd. U kunt zelf zien wat de bestanddelen van elk specifiek product zijn. Indien U een vorm van allergie heeft m.b.t. huid of haarverzorgingsproducten kunt U op ons een beroep doen en maken we voor U een product op maat. Omdat we de mens in het bijzonder dienen zijn hier overigens geen extra kosten aan verbonden, U dient hierbij rekening te houden met een eventuele langere levertijd, gezien de aanpassingen van het product. Ook geuren geïnspireerd op bekende merken kunnen worden aangevraagd. Bent U op zoek naar een specifiek huid en of haarverzorgingsproduct, neem dan gerust contact met ons op.

Ons assortiment wordt maandelijks aangevuld met nieuwe producten en geuren. Voor de mensen met een overgevoelige huid,is er een volledig nieuwe lijn op basis van kruiden, bloemen, plannten en etherische oliën.